Jdi na obsah Jdi na menu

Informace k 23. neděli v mezidobí

6. 9. 2020

23.ned.mezid.a.2020.jpg

 

V sakristii si můžete zakoupit stolní kalendář pro rok 2021. Jeho zakoupením podpoříte naši farnost.

 

Výuka náboženství je plánována od října na faře. Předpokladem je dostatečný počet nahlášených a neomezující opatření vzhledem ke covidu. Přihlásit dítě lze osobně v sakristii kostela sv. Norberta po mši svaté nebo na norbertstresovice@gmail.com (uveďte: jméno a příjmení dítěte, do kolikáté třídy chodí na ZŠ, souhlas rodičů s výukou na faře, telefon a email na rodiče). Výuka by byla v pátek odpoledne, čas bude upřesněn. Pro rodiče, kteří budou mít vzhledem ke covidu obavy k této možnosti výuky, doporučujeme výuku svých dětí doma.

 

Manželé paní Marie a pan Jaroslav Miškovští si dovolují oznámit, že za 50 let společného života poděkují a zlatou svatbu oslaví společně s farností v sobotu 12. 9. při mši svaté v 10.00.

 

Příští neděli 13. 9. při mši svaté v 8.30 udělí strahovský opat Daniel svátost biřmování. Po mši svaté jste zváni k posezení na faře. Můžete přispět do společného občerstvení (koláčky, chlebíčky apod).

 

Na první říjnovou neděli 4. 10. začnou bývat „Farní kafe“. Budou bývat o první neděli v měsíci po mši svaté ve farních sálech. Na prvním setkání budou zároveň požehnány obnovené prostory pro farnost.

 

Ze života kláštera - Ve čtvrtek zemřel náš spolubratr P. Bohuslav Jozef Šprlák, který asi 4 roky působil jako převor na Strahově. Pohřeb zítra dle svého přání na Slovensku. Prosíme o modlitbu.

 

V úterý 8. 9. máme každoroční kapitulu kanonie o životě a budoucnosti kláštera. Díky za modlitbu.