Jdi na obsah Jdi na menu

3. neděle velikonoční A

24. 4. 2020

3.ned.velik.a.2020.jpg

 

* Mše svaté v klášterní kapli Panny Marie Andělské na Petynce jsou ještě bez účasti veřejnosti.

 

Na základě Usnesení vlády ČR z  23. 4. (celý text ZDE, viz bod III. písmeno cje možné za stanovených podmínek slavení mše svaté s účastí veřejnosti. Podmínky najdete v odkazu výše a na informačním sloupku u vchodu do kostela. Prosíme o dodržování počtu účastníků bohoslužby v kostele sv. Norberta max. 15 osobNa mši svaté by měli být především ti, na kterých úmysl je mše svatá sloužena. Před vstupem na mši svatou si dezinfikujte ruce - nádobka s dezinfekcí je u informačního sloupku. Rozestupy mají být minimálně dva metry, s výjimkou členů domácnosti. Je nutné mít také roušku, vyjma okamžiku přijetí Eucharistie.

 

Pro ty, kdo se vzhledem k omezenému počtu účastníků na bohoslužbu nedostanou, je svaté přijímání v kostele sv. Norberta po skončení mše svaté (mše svatá trvá cca 45 min). Pokud jde o počet účastníků bohoslužby, nelze najít řešení, které by vyhovovalo všem. Nechceme účastníky losovat, určovat ani přednostně zapisovat. Pro všechny věřící nadále platí možnost sledování bohoslužeb v přímém přenosu přes média.

 

Na svátosti smíření a dalších potřebách se lze domluvit individuálně (tel. 224 312 045).

 

V kostele sv. Norberta si můžete opět nechat zapisovat úmysly na mši svatou.

 

Příspěvek do kostelní sbírky o nedělích je kromě obvyklých košíčků možný vkladem na účet farnosti jako “dar na provoz farnosti“číslo účtu najdete na stránkách a na vývěsce v předsíni. Děkujeme.

 

 

 

Děkujeme za podporu místní farnosti darem na její účet – č. účtu: 2830390369 / 0800