Jdi na obsah Jdi na menu

Naslouchat Božímu šeptání

7. 1. 2021

kniha_naslouchat_bozimu_septani.jpg

 

"Touto knihou nabízím jakési duševní communio těm, kdo by chtěli slyšet můj příběh. Chci se svěřit se zážitky, boji a nesnázemi, kterými jsem prošel na cestě víry. (...) Popisuji zde některé ze stěžejních momentů svého života, jež mě formovaly a otvíraly mi oči. Je to příběh někoho, kdo na své duchovní cestě musel dozrávat pozvolna, počínaje mladickým entuziasmem a naivitou přes chvíle hlubokých rozčarování až po dny, kdy skládanka mého života začala nabývat konečného tvaru. Nenárokuji si žádné velké duchovní objevy ani se mi nedostalo zvláštních zjevení. Budu mluvit o způsobech, jak jsem se učil naslouchat Božímu šeptání v různých životních situacích. Snad vám bude něco z toho blízké či povědomé."  

(úryvek z předmluvy)

 

 

Domenic A. Rossi, O.Praem. je opatem premonstrátské kanonie Daylesford v Pennsylvanii. Původní vydání knihy ve Spojených státech pod názvem "Listening to God´s whispers (A Personal Journey)". V českém překladu vychází v roce 2020 v Klášter Strahov - Commercium, s.r.o., Praha, ISBN 978-80-88009-22-1.

 

Kniha je k dostání také v naší farnosti (210,- Kč). 

 

Knihu si můžete také objednat na commercium@strahovskyklaster.cz se zasláním údajů (jméno a příjmení, adresu kam knihu poslat a telefonní kontakt). K ceně bude připočítáno poštovné a balné. Knihy lze zaslat jako zásilku na dobírku. Knihy lze také expedovat po zaplacení vystavené faktury.